FSJ Shoes | Παπούτσια φτιαγμένα ειδικά για σένα



Γεια σας! Σήμερα θα σας μιλήσω για μια καινούρια ανακάλυψη! Το online shopping αποτελεί μέρος της ζωής όλων μας πια, αφού πλέον μπορείς να βρεις στο ίντερνετ και να παραλάβεις μέσα σε λίγες μέρες στην πόρτα σου πράγματα από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη! Έτσι λοιπόν σήμερα έχω να σας παρουσιάσω το ηλεκτρονικό κατάστημα παπουτσιών FSJ Shoes!

Το FSJ Shoes έχει την έδρα του στην Αμερική και ιδρύθηκε το 1998, σε αυτό θα βρείτε γυναικεία παπούτσια της μόδας πραγματικά για όλα τα γούστα. Η περιήγηση στο κατάστημα είναι πολύ εύκολη αφού όλα του τα προϊόντα χωρίζονται σε κατηγορίες ανα είδος παπουτσιών π.χ flat, sandals, ankle boots (τα λατρεμένα), που για το φθινόπωρο που μας έρχεται είναι η αγαπημένη μου επιλογήΜπορείτε επίσης να κάνετε την αναζήτηση σας με βάση το ύψος τακουνιού που θέλετε, την περίσταση, ή με βάση το στυλ παπουτσιού που ψάχνετε πχ. floral, metal, leopard. Ενώ μπορείτε να βρείτε και παπούτσια κάτω από την κατηγορία FSJ Series που είναι στην ουσία παπούτσια ενός συγκεκριμένου trend π.χ. Vintage shoes & Retro Shoes κ.α.




Πέρα από αυτές τις κατηγορίες μπορείτε να προσαρμόσετε την αναζήτηση σας ακόμα περισσότερο ώστε τα αποτελέσματα που εμφανίζονται να γίνουν πιο συγκεκριμένα και να ανταποκρίνονται στα γούστα σας. Ας πάρουμε παράδειγμα ότι επιλέγετε την κατηγορία pumps μπορείτε να κάνετε την αναζήτηση σας πιο συγκεκριμένη επιλέγοντας χρώμα π.χ grey pumps ή silver pumpsέπειτα μπορείτε να προσαρμόσετε την τιμή των προϊόντων που θα εμφανίζονται στα αποτελέσματα σας, το ύψος του τακουνιού, το είδος του τακουνιού, τη μύτη του παπουτσιού, την περίσταση, τη σεζόν, αν θέλετε να έχει πάνω κάποιο συγκεκριμένο διακοσμητικό στοιχείο, αν είναι για δώρο, με τι θέλετε να ταιριάζει κ.α.

Ένα ακόμη στοιχείο του FSJ Shoes που το κάνει μοναδικό είναι ότι σου δίνει τη δυνατότητα να αγοράσεις παπούτσια με ειδική παραγγελία. Αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο που δε μπορείς να το βρεις στο site ή είδες ένα ζευγάρι παπούτσια κάπου που για κάποιο λόγο δε μπορείς να αγοράσεις, μπορείς να στείλεις στο site την φωτογραφία των παπουτσιών που σου αρέσουν και να σου κατασκευάσουν ακριβώς το ίδιο σχέδιο μέσα σε μια εβδομάδα. Εκείνοι θα σου πουν το κόστος της κατασκευής κι αν είσαι σύμφωνη ολοκληρώνεις την παραγγελία και μέσα σε λίγες μέρες θα μπορείς να τα έχεις στα χέρια σου. Κι αυτό είναι μονάχα ένα μέρος αυτής της ξεχωριστής υπηρεσίας!




Αν πιάνει το χέρι σου κι έχεις γνώσεις σχεδιασμού, μπορείς να στείλεις το δικό σου προσωπικό σχέδιο και να φοράς παπούτσια πραγματικά σχεδιασμένα από εσένα που δε τα φοράει κανείς άλλος στον κόσμο! Κι αν όλη αυτή η ιδέα σου αρέσει, μπορεί να έχεις σπουδάσει σχέδιο μόδας και το σκέφτεσαι πιο επαγγελματικά, μπορείς να συνεργαστείς με το FSJ Shoes ως σχεδιαστής και να κυκλοφορήσεις τη δική σου σειρά παπουτσιών που μπορούν να αγοράζουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο! Πραγματικά δε ξέρω ποιο άλλο online κατάστημα σου δίνει τέτοιες δυνατότητες!

Κλείνοντας να προσθέσω πως για τις αγορές σας τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Ο χρόνος παράδοσης είναι από 5-15 μέρες, και μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας μέσω Paypal μια από τις ασφαλέστερες μεθόδους συναλλαγής παγκοσμίως. Το site αν κάτι δε πάει καλά με την αποστολή της παραγγελίας σας δίνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Κι αν τα παπούτσια που παραλάβατε δε σας κάνουν μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής επικοινωνώντας μαζί τους στο support@fsjshoes.com. Στην περίπτωση της αλλαγής τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν το FSJ Shoes, ενώ αν θέλετε να επιστρέψετε την παραγγελία και να παραλάβετε τα χρήματα σας πίσω τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς.

Δε ξέρω για εσάς αλλά πέρα από την ποικιλία των παπουτσιών σε αυτό το site, εγώ ενθουσιάστηκα με τη δυνατότητα της ειδικής παραγγελίας, γιατί τότε σε χωρίζουν μόλις λίγες μέρες μακρυά από τα παπούτσια των ονείρων σου!





Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας σε Instagram και Twitter για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις!

SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes