DIY Wall Art | Διακοσμητικά γράμματα

DIY Wall Art Διακοσμητικά γράμματα

DIY Friday σήμερα και όπως κάθε βδομάδα την ίδια μέρα επέστρεψα με άλλο ένα DIY, που μπορείς να φτιάξεις εύκολα, χωρίς πολλά υλικά και με πράγματα που συνήθως όλοι έχουμε σπίτι. Έτσι λοιπόν σήμερα θα σας δείξω πως μπορείτε να διακοσμήσετε το χώρο σας φτιάχνοντας διακοσμητικά γράμματα που μπορείτε να κολλήσετε στον τοίχο σας.

Θα χρειαστείτε:
χαρτόκουτα
μολύβι
σπρέι
κοπίδι



Η διαδικασία είναι απλή! Αρχικά σχεδιάζουμε στη κούτα μας τη λέξη που θέλουμε και στη συνέχεια κόβουμε προσεκτικά τα γράμματα με το κοπίδι. Έπειτα βάφουμε με σπρέι και αφού στεγνώσουν τα τοποθετούμε στο μέρος που έχουμε επιλέξει.

Για την αναλυτική διαδικασία μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο.



Αν σου άρεσε το σημερινό βίντεο κάνε εγγραφή στο κανάλι μου και πάτησε το καμπανάκι για να ειδοποιείσαι για κάθε νέο βίντεο που ανεβαίνει!



Ελπίζω να σας έδωσα μια ιδέα για το πως μπορείτε απλά και ανέξοδα να διακοσμήσετε και εσείς το δικό σας χώρο. Να περνάτε όμορφα και δημιουργικά! Γεια σας! :)


DIY Wall Art Διακοσμητικά γράμματα




Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας σε Instagram και Twitter για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις!

SPREAD THE LOVE

2 σχόλια :

  1. Πολύ καλή ιδέα και εννοείται πολύ πιο εύκολο από τα ξύλινα που έχω εγώ! Thanks για την έμπνευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes