Συνταγές για Smoothies



Πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι και τι πιο ωραίο απ' το να απολαμβάνεις μέσα στη μέρα σου ένα λαχταριστό και παγωμένο smoothie, που θα σε δροσίσει και θα σου δώσει ενέργεια για όλη τη μέρα! Πριν μερικά χρόνια ξεκίνησε αυτή η μόδα των smoothies και νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δοκιμάσει! Υπάρχουν αμέτρητοι συνδυασμοί για όλα τα γούστα για ένα νόστιμο και υγιεινό αποτέλεσμα! Μπορείς να το πιεις το πρωί ή το απόγευμα σαν ένα υγιεινό σνακ. Το θετικό είναι ότι συνδυάζοντας παραπάνω από ένα φρούτα και λαχανικά, με ένα μόνο ποτήρι, μπορείς να πάρεις όλα τα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες που χρειάζεσαι μέσα στη μέρα σου! Είναι ένας καλός τρόπος να ενισχύσεις τον οργανισμό σου με φυσικό τρόπο, δίχως να χρειάζεται να παίρνεις συμπληρώματα διατροφής, αφού καταναλώνεις τόσα φρούτα και λαχανικά χωρίς να σου φανούν.


Think Green 
ποτήρι γάλα αμυγδάλου
1 αχλάδι
1/2 αβοκάντο
1 κουτ. γλ. σπόρους chia


Chocolate Lover
1 ποτήρι γάλα αμυγδάλου
1 κουταλιά κακάο
2 κουτ. μέλι
2 παγωμένες μπανάνες


Pink Power
φλυτζ. νερό
1 φλυτζ. παγωμένες φράουλες
1/3 φλυτζ. παντζάρι
1/4 αβοκάντο
1 κουταλιά λεμόνι
1 μεγάλο μήλο
5-6 παγάκια


Για κάθε smoothie καθαρίζετε και κόβετε σε μικρά κομμάτια τα υλικά και τα τοποθετείτε στο μπλέντερ απ' το πιο μαλακό στο πιο σκληρό. Με αυτόν τον τρόπο τα βοηθάτε να ομογενοποιηθούν καλύτερα και πιο εύκολα.

 Tip 
Για να αποφύγετε τα παγάκια μπορείτε να έχετε παγώσει τα φρούτα σας απ' την προηγούμενη μέρα.

Γενικά τα smoothies είναι ένας ωραίος τρόπος να πειραματιστείτε στην κουζίνα, αφού ανακατεύοντας υλικά και γεύσεις που σας αρέσουν μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό αποτέλεσμα.


Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow
SPREAD THE LOVE

4 σχόλια :

  1. Αγαπώ τα smoothies! Τέλειες ιδέες!!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι όλα ένα κι ένα! Και επειδή δεν μπορώ να διαλέξω θα τα δοκιμάσω όλα σιγά σιγά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes